İSTANBUL / KADIKÖY - Leman Kaya İlkokulu

Eyl

Okul Aile Birliği Yönetmeliğinin 9.maddesi 6. bendi doğrultusunda Leman Kaya İlkokulu Okul Aile Birliği Seçimli Genel Kurul Toplantısı 20 Eylül Çarşamba günü saat 15.00’te Okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımını dileriz. İlanen duyurulur…

Kas

2021 - 2022 Eğitim Öğretim yılı Leman Kaya İlkokulu Veli Görüşme Günleri çizelgesidir.

Kas

May

İstanbul Bilgi Üniversitesi Eğitim Danışmanı Özge Alyu Dilsiz tarafından verilecek olan "Gelecekteki Meslekler ve Çocukları Geleceği Hazırlamada Ebeveynin Rolü" konulu seminerimize tüm velilerimiz davetlidir.

May

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Veli Akademileri Projesi kapsamında düzenlediğimiz Nöroloji Uzmanı Dr. Bülent Madi´nin sunacağı "Davranışların Nörolojik Temeli" konulu seminer 08/05/2019 Çarşamba günü saat 13:30´da Okulumz Çok Amaçlı salonunda gerçekleştirilecektir.

Velilerimizin katılımını dileriz...

Sayın Velilerimiz,

17 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 10:30 da okulumuz çok amaçlı salonunda Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı ve Okul Aile Birliği seçimleri düzenlenecektir.

Tüm velilerimiz davetlidir.

Başak MIYNAT                       Mücahid BAYAR

OAB Başkanı                            Okul Müdürü

Eyl

28.09.2018 Cuma günü saat 15:00 da okulumuzun çok amaçlı salonunda genel  veli toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir. Katılımlarınızdan mutluluk duyarız.